Hlavní obsah

Muže, který vážně pobodal přítelkyni, obvinili z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté obvinili 40letého muže z pokusu o vraždu. Svou o rok mladší přítelkyni pobodal v neděli v noci v Benešově. Vážně zraněnou ženu do nemocnice přepravil vrtulník. Policisté chtějí muže poslat do vazby.

Pobodání v BenešověVideo: Václav Burian, Novinky

 
Článek

K pobodání došlo v neděli kolem třetí hodiny ranní v jednom z bytů v Benešově. Čtyřicetiletý muž přivolal záchrannou službu ke své o rok mladší přítelkyni, kterou předtím napadl nožem a vážně ji zranil. To řekl i na tísňové lince 155.

K vážně zraněné ženě vyjela pozemní posádka záchranářů a z Prahy vzlétl i záchranářský vrtulník. Policisté muže na místě zadrželi, žena se v nemocnici musela podrobit chirurgickému zákroku.

Případem se ještě ten den začala zabývat krajská kriminálka, která muže o několik hodin později obvinila z pokusu o vraždu. „V pondělí bude ze strany policie podán státnímu zástupci podnět na vzetí obviněného muže do vyšetřovací vazby, aby se neskrýval před trestním stíháním a aby trestnou činnost neopakoval,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Byla to prostě hloupost, připustil muž pobodání. Že by chtěl vraždit, ale odmítl

Krimi

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám