Hlavní obsah

Podezřelý ze znásilnění ženy na Proseku byl dopaden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Kriminalisté dopadli podezřelého ze znásilnění ženy, která byla ve čtvrtek unesena ve vlastním autě, když čekala na svého syna před školou na pražském Proseku. Čtyřicetiletý muž byl zadržen v noci na neděli v Mělníku.

Dopadli podezřelého ze znásilnění na ProsekuVideo: Síť X - Policie ČR

 
Článek

„Muže zadrželi v noci na dnešek (neděli) v Mělníku ve spolupráci se zásahovou jednotkou pražské policie. Nyní je v cele a budou s ním prováděny standardní úkony trestního řízení,“ uvedla policie na síti X bez dalších podrobností.

Muž podle dřívějšího vyjádření policie donutil pod pohrůžkou násilí ženu, která seděla v autě a čekala na svého syna před školou, aby si přesedla na místo spolujezdce, a odvezl ji na neznámé místo, kde ji znásilnil.

Podle vyšetřovatelů násilník po činu přijel s autem do Okřínecké ulice v Praze 9 a z místa odešel. Odkud přesně muž ženu odvezl, policie nezmínila. O nálezu polonahé a svázané ženy policie informovala ve čtvrtek večer, případ vyšetřuje jako znásilnění a omezování osobní svobody.

Podle popisu byl pachatelem muž ve věku okolo 40 let, štíhlé postavy, vysoký asi 180 cm. Oblečený byl do šedých teplákových kalhot a mikiny světlé béžové barvy s imitací ovčí srsti. Jako poznávací znamení byly uvedeny kruhy pod očima působící jako od únavy. „Byl cítit zatuchlinou a mluvil česky,“ uvedl v pátek policejní mluvčí Jan Daněk.

Na pražském Proseku nalezli svázanou ženuVideo: Aktu.cz

Nevídaný případ znásilnění. Pachatel si sedl k ženě do auta, když čekala před školou na syna

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám