Hlavní obsah

Muž zavraždil družku v domě u Dačic a pak se jel udat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestašedesátiletý muž zavraždil o víkendu v domě v malé vesničce u Dačic na Jindřichohradecku svoji o pět let mladší družku. Pak se odjel udat do Brna. Pravděpodobně zaútočil nožem a několikrát ji bodl. Policisté ho zadrželi a čeká na rozhodnutí o vazbě, hrozí mu až osmnáct let vězení.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Kriminalisté sbírali stopy na místě vraždy v domě u Dačic na Jindřichohradecku.

Článek

V úterý o případu informoval mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner. Upřesnil, že muž zavraždil ženu v noci na neděli a ještě ten den dopoledne se přiznal. „V muži se zřejmě hnulo svědomí, odjel do Brna a tam se přihlásil na policii. Ke všemu se přiznal. Jihočeští policisté okamžitě vyrazili na místo a v domě u Dačic pak skutečně nalezli tělo zavražděné ženy,“ sdělil Novinkám zdroj obeznámený s případem. Pravděpodobnou útočnou zbraní je v tomto případě nůž.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Jihočeští policisté na místě činu ve vesničce u Dačic.

Podle informací Novinek se jednalo o spořádaný pár, ale muž byl podle místních trochu podivín s psychickými problémy. „Nevím o tom, že by měli mezi sebou vážnější neshody,“ uvedla jedna z místních. „Občas pokřikoval na lidi, ale nikdy nebyl agresivní,“ dodala žena.

Mladík z Chrudimska se přiznal k vraždě matky, vzal na ni sekeru

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám