Hlavní obsah

Muž z Hradce kvůli hazardu zpronevěřil čtyři miliony. Prohrál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Až osm let vězení hrozí 44letému muži z Hradce Králové. Ten měl jako zaměstnanec jedné firmy za povinnost přebírat od řidičů, kteří rozváželi zboží, tržbu a předávat ji pracovníkovi bezpečnostní agentury. To však nečinil, peníze si nechával a nakonec je prosázel. Teď čelí obvinění ze zpronevěry.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Na defraudaci peněz se poprvé přišlo v druhé polovině letošního ledna, kdy muž neodevzdal téměř 190 tisíc korun a zmizel s nimi neznámo kam.

„Policisté s vydaným souhlasem se zadržením po muži začali pátrat. Než ho dopadli, pravděpodobně se v něm hnulo svědomí a sám se po pár dnech zmizení dostavil na jednu jihlavskou policejní služebnu, kde byl zadržen,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Jak se záhy ukázalo, nebyl to jeho jediný prohřešek. Celkem muž neodevzdal dalších asi sto obálek s tržbou, které obdržel během předcházejícího necelého měsíce. Dohromady si tak ponechal téměř 4,3 milionu korun.

„Z vyšetřování vyplynulo, že obviněný muž všechny peníze prosázel a na jeho účtu mu zbyly prý jeho úspory ve výši pár desítek tisíc korun,“ dodala Kormošová.

Starosta povolil v obci u Prahy kasina za dar 10 milionů. Lidé si to s ním přišli vyříkat

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám