Hlavní obsah

Ježíš se mnou chce mluvit, řekla strážníkům v Brně zkouřená a opilá dívka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nehybné postavy mladé dívky ležící u obelisku v brněnských Denisových sadech si v pátek večer všimla obsluha kamerového systému. Na místo okamžitě se zapnutými majáky spěchala hlídka městské policie, která probudila teprve šestnáctiletou dívku. Ta se strážníkům přiznala, že kouřila marihuanu a pila alkohol, což potvrdila i dechová zkouška s výsledkem 2,16 promile.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Obelisk v Denisových sadech v Brně.

Článek

„Strážníky zaujaly výkyvy dívčiných nálad. Nejprve byla veselá, chvílemi se rozněžňovala, potom působila vylekaně a vystresovaně,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Doklady sice neměla, ale řekla jim správné jméno. Nesouhlasil však rok narození. Udělat se v jejich očích starší chtěla pravděpodobně kvůli tomu, že jí bylo teprve šestnáct let,“ doplnil.

Servisní technik v Orlové zapojoval internet, zfetovaný zákazník mu ujel s autem

Krimi

„Vedle toho tvrdila, že se léčí s duševním onemocněním. Nasvědčoval tomu i její náhlý úlek, který vysvětlovala tím, že k ní přišel Ježíš a začal na ni hovořit,“ podotkl Ghanem.

„Po chvíli jako by zapomněla i na svou opilost a ptala se strážníků, jaký alkohol mají na mysli. Přesvědčovala je, že pila jen růžovou svěcenou vodu,“ dodal mluvčí s tím, že přivolaná záchranka odvezla dívku do nemocnice.

Případem se zabývají republikoví policisté, kteří budou řešit i to, kde si dívka alkohol a marihuanu opatřila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám