Hlavní obsah

Muž vypil v supermarketu v Plzni lahev vodky a sesunul se k zemi

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Možná kauza Metyl a s tím související nedostupnost alkoholu v minulých týdnech přiměla staršího muže v obchodním centru v Plzni k tomu, aby uprostřed regálů otevřel lahev vodky, vypil ji a poté omdlel.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

V neděli ráno si vyrazil do místního nákupního centra šestapadesátiletý muž, který ovšem nepřišel nakupovat, ale občerstvit se. S placením si ale hlavu nelámal. Lahev vodky otevřel uprostřed regálu a celou ji najednou vypil.

„Po zkonzumování se vydal vrávoravou chůzí pryč, ale ušel jen pár metrů a sesunul se k zemi. Ostraha prodejny odnesla muže do zadního traktu a přivolala městskou policii,“ popsala následky pití mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Přivolaní strážníci se muže pokoušeli přivést k vědomí, to se jim ale nepodařilo, a tak zavolali záchrannou službu. Muže mezitím uložili do stabilizované polohy, vyčistili mu ústa od zvratků a zprůchodnili dýchací cesty.

Přivolaná sanitka odvezla muže do nemocnice. Přestupkovým jednáním muže se budou strážníci i nadále zabývat.

Reklama

Výběr článků

Načítám