Hlavní obsah

Muž vyhrával na automatech. Mladík ho na WC přepadl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úspěšného hráče na automatech si v neděli vyhlédl teprve 18letý mladík, který ho přepadl na toaletách herny v Uherském Hradišti. Jenže odešel s nepořízenou a odnesl si pouze mobil. Brzy byl ovšem dopaden.

Foto: Policie ČR

Policisté vyšetřují úmrtí muže

Článek

Osmačtyřicetiletý hráč měl ten den štěstí a na automatech vyhrával. Toho si všiml 18letý návštěvník herny, který ovšem takové štěstí neměl, a tak si zřejmě řekl, že peníze získá jinak. Když muž odešel na toaletu, nejprve prohledal jeho bundu, kde nic nenašel.

„Následně se nenápadně vydal za ním na toaletu. Tam mu uštědřil několik ran pěstí a snažil se mu vytrhnout peníze z ruky. Když se mu to nepodařilo, vytrhl mu z druhé ruky alespoň mobilní telefon a utekl,“ sdělila mluvčí policistů Milena Šabatová.

Oloupený muž vyběhl z toalet a volal o pomoc. Obsluha herny vše oznámila na linku 158 a začalo pátrání po lupiči. Druhý den byl dopaden a k činu se přiznal. Byl obviněn z loupeže, za kterou mu hrozí až deset let za mřížemi.

Policie obvinila dva mladíky z gangu, který děsil lidi v Táboře

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám