Hlavní obsah

Policie obvinila dva mladíky z gangu, který děsil lidi v Táboře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Táborští kriminalisté dopadli mladíky, kteří koncem října poblíž autobusové zastávky na Pražském sídlišti v Táboře přepadli a zranili muže. Chtěli po něm cigarety a peníze. Muž jim je ale odmítl dát. Mladíci muže, který byl opilý, napadli, a když upadl na zem, ukradli mu z kapsy peněženku i doklady.

Foto: Policie ČR

Mladíci v akci

Článek

Kriminalisté již dva mladistvé ze skupiny obvinili z loupeže a čeká je soud. Právu to řekl Jiří Matzner, mluvčí jihočeské policie.

„Mohu potvrdit, že známe pachatele říjnového závažného loupežného přepadení na Pražském sídlišti a ze skupiny jsme již dva mladistvé obvinili. Zda toho má skupinka na svědomí víc, se prověřuje,“ řekl policejní mluvčí.

Napadání lidí brali jako zábavu

Skupina chlapců děsila obyvatele města již delší dobu. Na lidi údajně pokřikovali, nadávali jim nebo se proti nim jen tak rozběhli s tím, že je napadnou. „Skupinka mládežníků útočila na lidi velmi nesmlouvavě. Nyní se táborští mohou cítit bezpečněji,“ dodal Matzner.

Mladíci se napadáním lidí údajně bavili, prý jim nešlo ani tak o peníze, brali to jako zábavu. Zda tomu tak bylo a proč jim ohrožování lidí přijde zábavné, budou vysvětlovat u soudu. Kvůli věku zřejmě půjdou před soud pro mladistvé.

Obrali ho o mobil a zasunuli mu do konečníku větev. Dvojici z Plzeňska hrozí 12 let vězení

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám