Hlavní obsah

Muž ve Varech masturboval při jízdě na kole a vrhal se na ženy. Podezřelý je ve vazbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté zadrželi o obvinili 58letého muže ze Sokolovska, kterého podezírají z nestoudnosti na veřejnosti v Karlových Varech. Podle svědků při jízdě na kole masturboval a vrhal se také na ženy. Policie po něm pátrala. Tento týden po zahájení trestního stíhání z výtržnictví a pokusu o znásilnění ho soud poslal do vazby.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

O vývoji v případu v pátek informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva. Policisté se již počátkem září obrátili na veřejnost s žádostí o ztotožnění podezřelého, kterého v polovině srpna zachytily bezpečnostní kamery.

Podle svědectví měl muž oslovovat kolemjdoucí ženy a chtít po nich pomoc s masturbací, nejméně na jednu z nich se i vrhnul. Žena se nakonec ubránila kopáním a začala křičet, načež podezřelý odjel.

Následovalo pátrání a výzva v médiích, ve středu se podezřelého muže ze Sokolovska podařilo zadržet kriminalistům v bytě v Plzni.

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval,“ zmínil Kopřiva s tím, že pachateli hrozí až pětileté vězení.

Zvrhlík pronásledoval dívky v Sokolově. Osahával je a masturboval před nimi

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám