Hlavní obsah

Masturbující cyklista se při jízdě vrhal na ženy ve Varech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policisté pátrají po totožnosti muže, který měl masturbovat na dvou různých místech v Karlových Varech a přitom obtěžovat náhodné kolemjdoucí ženy. Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera. Nestoudnosti se měl dopustit při jízdě na kole.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal v sobotu 19. srpna ráno. Nejdříve muž projížděl v 7:30 Krymskou ulici v karlovarské čtvrti Tuhnice na jízdním kole a přitom masturboval.

„Kolemjdoucí ženu měl slovně požádat, aby mu s masturbací pomohla,“ informoval v úterý o pátrání mluvčí policie Jakub Kopřiva s tím, že žena na výzvu nereagovala a vše oznámila na tísňovou linku 158. „Muž následně svého jednání okamžitě zanechal a z místa odjel,“ popisoval mluvčí.

Zhruba o hodinu později muž na Rohanově stezce v lázeňských lesích přijel k další ženě. „V ruce měl držet své přirození, masturbovat, a i v tomto případě po ženě požadovat, aby mu s masturbací pomohla,“ pokračoval Kopřiva.

Zvrhlík na Českokrumlovsku onanoval nedaleko základní školy. Dívky ho natočily na mobil

Krimi

„Po odmítnutí se měl muž ženu snažit uchopit oběma rukama, ovšem ta měla začít nahlas křičet, bránit se kopy a přitom muži sdělit, že vše oznámí na policii,“ uvedl mluvčí s tím, že pak podezřelý rovněž všeho nechal a odjel neznámo kam.

Karlovarští policisté případ vyšetřují jako výtržnictví a obrátili se na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění podezřelého.

„Na bezplatnou tísňovou linku 158 se mohou obracet lidé, kteří uvedené jednání muže na jízdním kole viděli, či osoby, které mohl muž také svým jednáním obtěžovat,“ dodal Kopřiva s tím, že je možné se s informacemi obrátit také na jakékoliv policejní obvodní oddělení.

Nad vlakovým onanistou znalec zlomil hůl, tak ho klatovský soud poslal do vězení

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám