Hlavní obsah

Zvrhlík pronásledoval dívky v Sokolově. Osahával je a masturboval před nimi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři dívky měl podle policie obtěžovat 38letý muž v Sokolově. Snažil se je osahávat a přitom masturboval. Jedna z dívek ho několikrát udeřila do hlavy. Zvrhlík byl v úterý zadržen.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

Po čtvrté hodině odpoledne volaly na linku 158 dvě dívky, které uvedly, že je pronásledoval neznámý muž, byl obnažený a masturboval. Navíc se je snažil dostihnout a osahávat je. Dívky ale utekly do panelového domu a muž odešel.

Další dva případy se odehrály po sedmé večer. „Za devatenáctiletou dívkou měl vběhnout do panelového domu a začít ji osahávat přes kalhoty na intimních místech. Poté, co dívka začala hlasitě volat o pomoc, tak muž svého jednání zanechal a z domu utekl,“ sdělil mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Pak si na ulici vyhlédl 17letou dívku, která před ním chtěla utéct, ale upadla na ledu. Muž toho měl využívat a osahávat ji. Dívka se ovšem bránila a několikrát násilníka udeřila do hlavy. Ten posléze utekl.

Policisté po zahájení pátrání brzy zjistili mužovu totožnost a začali ho hledat. Přestože se ukryl, byl v úterý před polednem dopaden. Je podezřelý z pokusu o znásilnění, pohlavního zneužití a výtržnictví.

Recidivista v centru Semil znásilnil ženu. Je ve vazbě

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám