Hlavní obsah

Muž v Brně upadl a deset hodin ležel bez pomoci

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Nehybné osoby ležící na trávníku si v pátek odpoledne všiml obyvatel jednoho z domů v brněnském Komíně. Osud neznámého člověka mu nebyl lhostejný, a proto rychle vytočil linku 156. Přivolaní strážníci zjistili, že šedesátiletý muž je při vědomí, bez viditelného zranění, zato značně podchlazený.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Strážníkům se svěřil, že si údajně ve čtvrtek večer šel vyzvednout svého psa do útulku. Po cestě ale zakopl a upadl a jeho předešlé zdravotní potíže už mu nedovolily vstát.

Policie střílela po dodávce v Brně. Řidič ujížděl nočními ulicemi

Krimi

„S ohledem na večerní hodiny a odlehlou lokalitu byl nucen v chladném počasí strávit více než deset hodin. Hlídka mu proto poskytla první pomoc, zabalila ho do izotermické fólie a přivolala záchrannou službu,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Muž skončil v nemocnici a strážníci ještě zjistili, že po něm už od minulého večera pátrají jeho příbuzní. Spolu s policisty jim proto dali vědět, že muž byl nalezen.

Ženě hrozil zveřejněním sexuálního videa, musí zaplatit 30 tisíc

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám