Hlavní obsah

Muž v Brně požádal v noci souseda o ztišení zábavy a dostal pěstí

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

V noci na středu byli brněnští strážníci hodinu po půlnoci vysláni do domu v Černého ulici. Volající oznámil rušení nočního klidu a následné napadení. Policisté zjistili, že stěžující si muž dostal pěstí od mladého muže.

Článek

Třicetiletý obyvatel domu uvedl, že z jednoho bytu byla slyšet hlasitá hudba a křik, kvůli kterým nemohl spát. Tuto situaci se snažil vyřešit sám, a proto požádal 23letého souseda o ztišení.

„Prosbu však nájemník nevyslyšel a souseda napadl údery pěstmi do obličeje. Jeho agresivnímu počínání byl přítomen také kamarád útočníka. Napadený muž byl po útoku psychicky otřesen, měl podlitinu pod levým okem, krvácel z nosu a měl roztrhané triko,“ řekla mluvčí strážníků Denisa Kapitančíková.

 Opilý útočník nadýchal 1,93 promile

Útočník strážníkům potvrdil celou rozepři, informaci o fyzickém napadení ale odmítal. „Zajímavé ale bylo, že měl mladý muž na svém oděvu a rukách stopy krve, stejně jako jeho kamarád. Oba muži však byli bez zranění,“ doplnila Kapitančíková.

Vůči strážníkům byla dvojice agresivní a z jejich dechu byl silně cítit alkohol. Vzhledem k poraněním muže strážníci přivolali policisty, zraněný muž skončil v péči lékařů. Přivolaná policejní hlídka naměřila v dechu útočníka 1,93 promile alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám