Hlavní obsah

Muž se zabydlel v kontejneru na textil v Českých Budějovicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

V kontejneru na textil se zabydlel 39letý muž z Českokrumlovska. Na Vrchlického nábřeží v Českých Budějovicích ho v něm našli strážníci. Chtěli ho vyprovodit do azylového domu, v kontejneru je to ale podle něho bezpečnější.

Foto: Městská policie České Budějovice, Novinky

Muž bydlel v kontejneru na textil.

Článek

Novinky o neobvyklém případu informovala mluvčí českobudějovických strážníků Věra Školková.

„Ve středu 3. dubna v půl druhé odpoledne vyjížděla hlídka městské policie na oznámení o muži, který již delší dobu setrvává v kontejneru na textil na Vrchlickém nábřeží. Překvapení strážníci po příjezdu na místo zjistili, že uvnitř nádoby se skutečně nachází muž,“ uvedla Školková.

Z kontejneru se muži však moc nechtělo a až po několika výzvách městských policistů jej opustil. „Hlídka hned také zjistila, že se jedná o muže, kterého za pobyt ve stejném kontejneru řešila už v minulých dnech,“ podotkla mluvčí strážníků.

Strážníci dotyčného z místa vyprovodili a nabídli mu pobyt v azylovém domě. „Na to však muž odvětil, že pobývat v kontejneru je bezpečnější než nabízená možnost,“ konstatovala Školková. Muži hrozí pokuta za přestupek proti majetku.

Cizinci z Balkánu se v Třeboni po hlavě vrhali do sběrných kontejnerů pro oblečení

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám