Hlavní obsah

Cizinci z Balkánu se v Třeboni po hlavě vrhali do sběrných kontejnerů pro oblečení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třeboň

Šest cizinců z Balkánu se vrhalo po hlavě do sběrných kontejnerů s textilem v lázeňské Třeboni. Zlákalo je oblečení ze sbírky pro potřebné. Mužů si všimla žena, která zavolala strážníky. Cizinci dostali blokovou pokutu.

Foto: Městská policie Třeboň, Novinky

Muži se vrhali do kontejneru po hlavě.

Článek

„Na místě hlídka zastihla šest mužů, kteří měli už pytle plné šatstva,“ sdělil Novinkám vrchní strážník třeboňské městské policie Stanislav Sklenář s tím, že případ řešili v minulých dnech.

Třeboňští strážníci také zveřejnili fotografii, kde je jeden z mužů, kterému kouká z kontejneru pouze zadek a nohy. „Stává se, že při podobných krádežích lidé v kontejneru i uváznou,“ upozornil městský policista.

Všechny muže strážníci na místě zkontrolovali a dohlédli na to, aby vrátili do kontejneru veškeré oblečení. „Neodešli však s prázdnou, ale s vytrženým bločkem a lehčí o pokutu za přestupek proti majetku,“ ujistil Sklenář. Ke kontejneru se sbírkou oblečení jezdí třeboňští strážníci kvůli krádežím spíše výjimečně, ale asi jednou za rok k podobným případům dochází.

Mladý muž chtěl v Praze vlézt do kontejneru. Zasekl se a zemřel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám