Hlavní obsah

Muž se v plzeňském autobuse lepil na dvě školačky, jednu pak osahával

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňští kriminalisté pátrají po muži, který v přeplněném autobuse ve Skvrňanech obtěžoval dvě školačky. Jednu z nich dokonce osahával. Dotyčný je podezřelý z výtržnictví. Vyšetřovatelé sestavili jeho portrét a žádají veřejnost i případné svědky o spolupráci.

Foto: PČR

Portrét muže, který měl v Plzni obtěžovat dvě školačky.

Článek

Případ se stal už 12. září, policie o něm informovala toto pondělí. „Dosud neznámý pachatel obtěžoval mezi čtvrtou a pátou hodinou odpoledne dvě nezletilé dívky, které jely autobusem náhradního spoje linky číslo dva ve Vejprnické ulici,“ upřesnila policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Podle zjištění Práva byl autobus přeplněný. Muž se nejdříve na školačky nepříjemně lepil. „Jednu z nich měl pak osahávat v oblasti hýždí,“ řekla Raindlová.

Foto: PČR

Muž, který měl v Plzni obtěžovat školačky.

Doplnila, že se jim podařilo sestavit dva identikity. „Muž je hubenější postavy, tmavší pleti. Má krátce střižené černé vlasy a strniště. Na sobě měl černé kalhoty, tmavé triko s krátkým rukávem, na hlavě nasazenou kšiltovku tmavé barvy,“ popsala.

Policisté prosí případné svědky události i další, kteří by mohli muže poznat, aby se přihlásili na nejbližší služebnu nebo zavolali na linku 158.

Muže stíhaného za napadení dvou Ukrajinek v Plasích pustili z vazby

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám