Hlavní obsah

Muž se objednal na masáž a pak přepadl masérku. Zadržela ho zásahovka

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Zásahová jednotka zadržela v Ostravě 54letého muže a obvinila ho z vydírání mladé ženy, ke které se původně objednal na masáž. O případu informovala ve středu mluvčí policie Gabriela Pokorná.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Jak stojí v obvinění, k třicetileté ženě se násilník na konci října objednal na masáž. Když ho živnostnice pustila do svého obydlí, sdělil jí, že mu dluží čtyři tisíce korun.

„Žena existenci jakéhokoliv dluhu odmítla,“ řekla mluvčí s tím, že klient pak údajně vytáhl nůž, kterým ženu začal ohrožovat. Když pak žena otevřela okno na ulici a začala volat o pomoc, muž utekl.

Dopaden byl díky spolupráci s veřejností poté, co byla v úterý zveřejněna jeho fotografie. „Po zveřejnění informací jsme přijali několik sdělení svědků, díky kterým byla zjištěna identita podezřelého. Muž byl zadržen zásahovou jednotkou moravskoslezské policie. Policejní komisař zahájil jeho trestní stíhání,“ dodala Pokorná.

Reklama

Výběr článků

Načítám