Hlavní obsah

Muž přepadl poštu, za jejíž vyloupení už jednou seděl. Chtěl zpátky do vězení

Praha

Padesátiletý muž přepadl stejnou pobočku pošty v Praze 7, za jejíž vyloupení byl až do letošního února ve vězení. Po dopadení u výslechu uvedl, že ho život na ulici nebaví a chce zpátky do vězení. Policie o tom v pondělí informovala na webu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ se stal minulé úterý odpoledne. Muž v pobočce pošty v ulici Milady Horákové u přepážky vytáhl papírek, na kterém bylo napsáno: „V tašce mám pistoli, dejte mi peníze, nebo budu střílet!" Pracovnice pošty vydala muži hotovost, kterou měla v pokladně, a muž utekl.

Policisté zjistili, že poté odjel do Kolína, odkud se nechal taxíkem odvézt do Pardubic. Vlakem pak pokračoval do Olomouce, kde v nočním klubu utratil celý lup. Ráno odešel na ubytovnu a tam jej zadržela policie.

Muž si před loupeží v Praze nasadil masku přímo pod kamerou

Krimi

Muž byl podle policie několikrát trestaný, na svobodě byl teprve dva měsíce. Poslední trest, který si odpykával od roku 2014, byl za vyloupení stejné pobočky pošty v Praze 7.

„U výslechu se kriminalistům k přepadení doznal a také uvedl, že život na ulici ho nebaví, a proto chtěl zpátky do vězení," uvedli policisté.

Muž je nyní ve vazbě. V případě odsouzení mu za trestný čin loupež hrozí až deset let za mřížemi.

Vedle mačety a nožů ležely sonety. Recidivista se po přepadení skrýval v chatce

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám