Hlavní obsah

Muž polil bývalou družku na parkovišti ředidlem a hrozil, že ji zapálí. Zamkla se v autě

• Aktualizováno

Až osmileté vězení hrozí 33letému muži z Karlovarska, který podle policejního obvinění vydíral bývalou partnerku. Podle vyšetřovatelů ženě hrozil nožem a polil ji kapalinou, kterou se snažil zapálit. Soud podezřelého poslal do vazby.

Muž polil ženu kapalinou, kterou chtěl zapálitVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal minulý týden v úterý v jedné z obcí na Karlovarsku.

„Krátce před sedmou hodinou ranní měl muž přistoupit na parkovišti ke své třiatřicetileté bývalé přítelkyni, která chtěla nastoupit do svého vozidla. Podezřelý měl ženu chytit za rameno a paži a chtít si s ní promluvit,” informoval v pondělí o případu mluvčí policie Jan Bílek.

Muž během narozenin zapálil přítelkyni, viní ho policie

Krimi

Napadená žena ale pospíchala do práce a jakýkoli hovor odmítla, načež na ni násilník vyrukoval s nožem. Tomu se bránila křikem a odstrkovala ho. Nůž sice schoval, vzápětí ale vytáhl z bundy lahvičku s kapalinou, se kterou podle policie ženu polil v oblasti hrudníku a snažil se kapalinu vznítit zapalovačem.

Opilec u Prahy polil partnerku hořlavinou a zapálil ji

Krimi

Ženě se podařilo opět s křikem ubránit, zamkla se v autě a rozjela se. „Muž měl ještě stihnout své bývalé přítelkyni skočit před vozidlo a opakovat jí, že si ublíží. Poškozená mu měla ukázat přes okno mobilní telefon, na kterém byla vytočena tísňová linka policie. Když to uviděl, zanechal svého jednání a žena z místa odjela,” zmínil mluvčí.

Muž se na benzínce u Prahy polil z tankovací pistole

Krimi

Při incidentu podle Bílka naštěstí nedošlo k žádnému zranění a podezřelého se podařilo po několika desítkách minut zadržet v místě jeho bydliště.

Foto: Policie ČR

Muž podle policie polil ženu hořlavinou

Podle informací Novinek muž polil ženu ředidlem. Policie zatím oficiálně nepotvrdila, jaká chemikálie to byla, protože se čeká na výsledky expertizy.

Kriminalisté muže obvinili z vydírání a soud ho na návrh policie a státního zastupitelství poslal do vazby. Podle mluvčího obviněnému hrozí až osm let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám