Hlavní obsah

Muž podle policie zavraždil své rodiče. Do vězení nejspíš nepůjde

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie navrhla státnímu zastupitelství zastavit trestní stíhání muže obviněného z červnové dvojnásobné vraždy na Náchodsku. Šestatřicetiletý muž nebyl podle znaleckého posudku z oboru psychiatrie a psychologie v době činu příčetný a není schopen účasti v trestním řízení.

Foto: Novinky

Na policejní služebně v centru Prahy se bodl muž nožem do krku

Článek

„Z důvodu jeho nebezpečnosti pro společnost znalec doporučil umístění do zabezpečovací detence, o čemž bude rozhodovat Krajský soud v Hradci Králové,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná.

Na Náchodsku zemřel mladý motorkář. Za neděli již třetí

Krimi

Policie obvinila muže z vraždy rodičů v rodinném domě v obci u České Skalice na Náchodsku krátce po činu, který se stal 17. června. Podle kriminalistů muž svým rodičům způsobil několik bodnořezných ran, kterým na místě podlehli. Muže policie zadržela na místě činu.

Za dvojnásobnou vraždu by pachateli v případě odsouzení hrozilo 15 až 20 let vězení nebo výjimečný trest. Mezi výjimečné tresty patří i doživotní vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám