Hlavní obsah

Muž na Karvinsku surově bil družku, polámal jí žebra a nos

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Ve vazbě skončil o víkendu pětatřicetiletý muž z Karviné, který nejméně od května tyranizoval svoji o pět let mladší ženu. Kromě toho, že ji surově bil, vyhazoval ji i z bytu. V jednom případě prý ženu vyhnal do deště téměř nahou.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Týrání vyvrcholilo v pátek v noci, kdy žena z bytu utekla se zlomeným nosem, přelomeným žebrem a podlitinami po celém těle. O případu informovala v pondělí mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

„Lékaři ženě ošetřili zlomený nos a diagnostikovali podezření na zlomeninu žebra, hematomy a podlitiny má po celém těle,“ řekla Viačková.  Muž skončil vzhledem k závažnosti útoku ve vazbě i přesto, že dosud nebyl nikdy trestán.

Podle policie byla žena vystavena útokům svého partnera minimálně několik posledních měsíců.

„Ženu tahal za vlasy, fackoval ji a bil pěstmi. Týrána žena útoky snášela až třikrát v týdnu. V jednom případě ji svlékl do spodního prádla, na její tělo sypal drobky z pečiva a nakonec na ni vysypal odpadky z koše. Jindy ženu donutil se svléknout do spodního prádla a vyhodil ji z bytu na déšť. Jeho agresivita stále stoupala,“ doplnila Viačková s tím, že řádění partnera neušel ani nábytek a ženino oblečení, které muž ve zlosti ničil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám