Hlavní obsah

Muž měl při grilování napadnout známého řeznickým nožem

Kladno

Policie obvinila muže z pokusu o vraždu řeznickým nožem v Otvovicích na Kladensku. Při sobotním grilování podle policie napadl svého známého a bodl ho do břicha. Muž je v nemocnici. Zranil i jeho matku, která se mu snažila vytrhnout nůž z ruky.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

V případě prokázání viny a odsouzení mu hrozí až 18 let vězení, nyní je obviněný cizinec ve vazbě, sdělila středočeská policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Podezřelý je stíhaný za pokus o vraždu a ublížení na zdraví. Podle policistů v sobotu kolem desáté hodiny večer po předchozí hádce a pod vlivem alkoholu řeznickým nožem s více než třiceticentimetrovou čepelí několikrát bodl svého známého do břicha.

Za ubodání dvou krajanů poslal soud cizince na 18 let do vězení

Krimi

"Kriminalisté, kteří přijeli na místo, dvaatřicetiletého cizince, který byl značně pod vlivem alkoholu, zadrželi, a současně si na místo vyžádali i služebního psa k prohledání okolí incidentu. Pes do 15 minut nalezl i důkazní materiál, tedy nůž, kterým měl obviněný obě osoby napadnout," dodala mluvčí.

Kriminalisté podali návrh na vazební vyšetřování, který soudce přijal, aby se obviněný neskrýval a nevyhýbal trestnímu stíhání či neovlivňoval nevyslechnuté svědky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám