Hlavní obsah

Muž chytil ženu na zastávce na Chomutovsku do kravaty a osahával ji

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Případem znásilnění se v úvodu nového roku zabývali policisté na Chomutovsku. K činu došlo 2. ledna krátce před osmou hodinou večerní na autobusovém nádraží v Klášterci nad Ohří. Krátce po oznámení činu byl násilník policisty zadržen.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Útočník přepadl mladou ženu čekající na autobus zezadu. „Chytil ji za krk takzvaně do kravaty a druhou rukou jí osahával intimní místa. Žena se bránila, snažila se mu vysmeknout a přivolat pomoc. Muž se ji přesto snažil odvléct mimo zastávku do křoví. To se mu však díky aktivní obraně napadené ženy a zřejmě i díky příjezdu autobusu, do kterého žena nastoupila, nepodařilo a ze zastávky rychlým krokem odešel,“ popsala napadení chomutovská policejní mluvčí Miloslava Glogovská.

Zvrhlík osahával na eskalátorech metra mladou ženu, hledá ho policie

Krimi

Řidič autobusu o zločinu ihned telefonicky informoval policisty, kteří na místě zjistili popis neznámého muže a zajistili záznam z videokamery umístěné na autobusovém nádraží.

Sexuální tyran z Tachovska si dohodl podmínku. Slíbil léčení

Krimi

„Policistům se záhy podařilo zjistit osobu podezřelého. Šlo o 36letého místního muže, jenž byl krátce po oznámení události zadržen,“ doplnila mluvčí.

Policisté pak dotyčného, který se k činu doznal, obvinili z trestného činu znásilnění. V případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Reklama

Výběr článků

Načítám