Hlavní obsah

Muž a jeho pes napadli řidiče v Ostravě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Řidič, který v sobotu zatroubil na chodce v Ostravě, bude svého nápadu asi hodně dlouho litovat. Chodce to natolik rozzuřilo, že ho zmlátil a ještě nechal svého pitbulla, aby ho pokousal. Kolemjdoucí, který se snažil do sporu zasáhnout, dostal také několik ran.

Článek

Policie obvinila devatenáctiletého R. Š. z Ostravy z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. V sobotu kolem druhé hodiny odpoledne na něj v Ostravě-Porubě zatroubil řidič projíždějícího auta, protože mu překážel. To však mladíka neobyčejně rozzuřilo. 

"Obviněný reagoval tím, že udeřil vodítkem do čelního skla a bouchnul pěstí do sloupku auta. Třiašedesátiletý řidič z vozu vystoupil. Schytal hned od obviněného několik ran pěstí do obličeje a hlavy. Upadl na zem. Muž ho ještě několikrát kopl do horní poloviny těla. Během napadení byl poškozený navíc pokousán psem (pitbullteriér) obviněného," popsala policejní mluvčí Soňa Bradáčová.

Napadený utrpěl pohmožděniny v obličeji a na těle a od psa má hrubší pruhovité oděrky na paži. Musel jít k lékaři a byl ošetřen. Obviněný tím ale neskončil a napadl ještě třiadvacetiletého muže, který se ho snažil zadržet do příjezdu policistů.

"Dostal několik ran pěstí do obličeje. Má tržnou ránu rtu. Také on byl lékaři ošetřen, přičemž zranění se vyžádá dobu léčení nejméně 7 dnů," dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám