Hlavní obsah

Motorkář zemřel po střetu s autem na křižovatce na Novojičínsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vražné

Tragické následky měla ve středu večer nehoda na Novojičínsku, kde se střetlo osobní auto s motorkou, jejíž řidič nepřežil vážná zranění. Okolnosti a příčinu nehody, která se stala na křižovatce u obce Vražné, vyšetřuje policie.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala krátce po 21. hodině u Hynčic, které jsou částí obce Vražné.

„Pětatřicetiletý řidič osobního motorového vozidla Opel jel po vedlejší silnici ve směru od obce Veselí do obce Hynčice, kdy v daném okamžiku po hlavní silnici projížděl řidič motocyklu Honda, který jel ze směru od Oder na obec Bělotín,“ informovala ve čtvrtek o nehodě mluvčí policie Pavla Procházková.

Z dosud nejasných příčin se auto a motorka na křižovatce střetly. Osmapadesátiletý motorkář utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl ještě před příjezdem záchranky. „Zasahující lékař mohl již pouze konstatovat smrt postiženého,“ sdělil mluvčí zdravotníků Lukáš Humpl.

Motorkář na Vyškovsku zřejmě nezvládl řízení, po nehodě zemřel

Krimi

Řidič auta utrpěl středně těžké zranění hrudníku a horní končetiny, po ošetření ho záchranka přepravila na chirurgii do nemocnice.

Testy na alkohol i návykové látky byly u řidiče auta negativní. „Okolnosti nehody a míru zavinění prověřují novojičínští kriminalisté,“ dodala Procházková.

Srážka u Brna: Oživovaný motorkář zemřel při převozu do nemocnice, další lidé jsou zranění

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám