Hlavní obsah

Srážka u Brna: Oživovaný motorkář zemřel při převozu do nemocnice, další lidé jsou zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veverské Knínice

Tragické následky má srážka motorkáře s osobním autem, k níž došlo ve středu večer u Brna. Muž podlehl vážným zraněním při převozu do nemocnice. Záchranáři oživovali také řidiče z vozidla. Kromě něj se v autě zranili ještě další tři lidé. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: Policie ČR

Následky tragického střetu motorky s autem u Brna

Článek

Nehoda se stala v obci Veverské Knínice v okrese Brno-venkov, kde se na křižovatce střetl motocykl značky Yamaha s osobním autem Škoda Octavia.

Mluvčí policie Bohumil Malášek uvedl, že 52letý motorkář utrpěl těžká zranění, kterým při převozu do nemocnice podlehl.

„Řidiče škodovky převezli záchranáři do nemocnice s těžkým zraněním. Zraněni byli i zbývající tři spolucestující z osobního automobilu,“ informoval ve čtvrtek o nehodě.

Foto: Policie ČR

Motorkář po nehodě zemřel při převozu do nemocnice

Záchranáři na místě zasahovali v pěti jednotkách a s vrtulníkem. Mluvčí zdravotníků Michaela Bothová sdělila, že motorkáře její kolegové resuscitovali, jeho životní funkce se ale nepodařilo obnovit. „Podlehl devastujícím zraněním,“ uvedla.

Řidič osobního vozu utrpěl rovněž těžká poranění a zdravotníci ho po oživování letecky transportovali do nemocnice. Zranění u spolucestujících byla lehká.

Příčinu nehody vyšetřují policisté, jejich mluvčí podrobnosti k okolnostem střetu nesdělil. Ze záběrů z místa tragédie vyplývá, že auto se s motorkou střetlo přední částí na straně řidiče.

Motorkář na Vyškovsku zřejmě nezvládl řízení, po nehodě zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám