Hlavní obsah

Motorkář srazil na Plzeňsku 12letého chlapce, z místa ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté pátrají po motorkáři, který v neděli na severním Plzeňsku srazil dvanáctiletého chlapce a z místa nehody ujel. Hoch, jenž řidiči vběhl do cesty, utrpěl středně těžká zranění a skončil v nemocnici.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na silnici druhé třídy mezi Městem Touškovem a Kozolupy krátce před půl pátou večer.

„Neznámý řidič nezjištěného motocyklu zřejmě nezvládl zareagovat na vzniklou situaci v provozu, když mu zleva vběhl do jízdní dráhy nezletilý chlapec, a následně došlo ke střetu,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková. Motorkář pak z místa ujel a pokračoval směrem na Kozolupy.

Tragická nehoda motorkáře u Plzně: Spolujezdkyně zemřela na místě

Krimi

Podle zjištění deníku Právo je zraněný 12letý hoch. Toho na místě ošetřili zdravotníci. „Pacient utrpěl středně těžká zranění. Převezli jsme ho na akutní příjem plzeňské fakultní nemocnice. Při transportu byl při vědomí,“ řekla za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Červenková doplnila, že podle prvotních zjištění šlo o motocykl bílé barvy se dvěma výrazně zelenými pruhy. „Po dopravní nehodě na stroji chybí zpětné zrcátko. Řidič měl černé oblečení, na hlavě černou helmu. Žádáme případné svědky nehody, aby se ozvali na linku 158,“ sdělila.

Motocyklista na jihu Čech zemřel na hořícím stroji

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám