Hlavní obsah

Motorkář s policií v patách jako blázen najížděl do cesty autům v protisměru na Uherskohradišťsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherský Brod

Rychlostí až 190 km/h a jízdou plnou riskantních manévrů uháněl před policií motorkář na Uherskohradišťsku. Ve videozáznamu z honičky, který policie zveřejnila, několikrát přejel dvojitou plnou čáru a bezohledně vjel do zatáčky, přímo do cesty řidičům v protisměru. Po jeho zastavení vyšlo najevo, že měl zákaz řízení, navíc byl pod vlivem povzbuzující drogy pervitin.

Nebezpečné manévry ujíždějícího motorkářeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka minulý týden v pátek kolem 21:00 narazila v Uherském Brodě na podezřelého motorkáře na stroji značky Honda. Když ho vyzvala k zastavení, jel dál. Následovala šílená jízda centrem města směrem na Buchlovské kopce.

„Počínal si velmi nebezpečně. Rychlost mimo obec mnohdy dosahovala ke sto devadesáti kilometrům v hodině. Navíc několikrát přejížděl přes dvojitou plnou čáru do protisměru,“ informoval ve středu o případu mluvčí policie Radomír Šiška.

Motorkář během cesty také porazil výstražný ukazatel a projel hrazením na staveniště.

Foto: Policie ČR

Pronásledování motorkáře na Uherskohradišťsku

„Až v Buchlovských kopcích se motorkáře podařilo zastavit. Při kontrole policisté zjistili, že má muž platný zákaz řízení. Orientační zkouška navíc odhalila přítomnost pervitinu. Devětatřicetiletému muži za trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání hrozí tříletý kriminál,“ dodal mluvčí.

Foto: Policie ČR

Nebezpečné manévry ujíždějícího motorkáře

Řidička skútru na Vyškovsku unikla téměř jistému střetu s BMW, zachytila to kamera

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám