Hlavní obsah

Motiv neznámý, žádný další útok. Sériový násilník s nožem z metra dál uniká

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie stále pátrá po nebezpečném útočníkovi, který v červnu pronásledoval mladé ženy v metru a napadal je. Na záběrech bezpečnostní kamery bylo například vidět, jak si ukrývá zbraň do rukávu. Kriminalisté prověřili desítky tipů, k dopadení podezřelého nic nevedlo. Policie ale rovněž od té doby podobný útok nezaznamenala.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž podezřelý z brutálního napadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

„Poznatky stále chodí, policisté vše prověřují, ale zatím není žádná stopa, která by vedla ke konkrétní osobě. V případu stále ještě probíhají operativně pátrací úkony,“ sdělila v pondělí Novinkám mluvčí policie Hana Křížová.

Násilník s nožem v Praze napadá mladé ženy, zaútočil třikrát během noci

Krimi

Kriminalisté podle ní dosud prověřili několik desítek tipů, svědci zejména hlásili, že viděli člověka podobného muži ze záběrů bezpečnostních kamer.

Vyšetřování komplikuje fakt, že není vůbec jasné, proč přesně muž útočil. „Kriminalisté neznají motiv, jednání se už neopakovalo,“ upřesnila mluvčí. O psychologickém profilu podezřelého tak lze pouze spekulovat.

Rozhovor s dívkou, kterou přepadl útočníkVideo: Novinky

Podezřelý napadl několik žen, policie pátrala v případu rovněž po svědkyni, kterou si vyhlédl, ale nakonec ji minul, protože na ni u metra čekali přátelé. Žena se policii sama přihlásila, násilníka si ale vůbec nevšimla.

Žena o vlásek unikla sériovému útočníkovi s nožem v Praze, policie ji hledá jako svědka

Krimi

Stále neznámý útočník je podle policie ve věku kolem čtyřiceti let a je vysoký asi 170 cm. Měl na sobě tmavé džínové kalhoty, černou bundu do pasu, kšiltovku značky Nike a bílou roušku. Znatelně vrávoral na jednu nohu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám