Hlavní obsah

Mohla bych být tvou matkou, odbyla žena exhibicionistu

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Duchapřítomně se zachovala v pátek večer čtyřiačtyřicetiletá žena v Přerově. Když ji na ulici zatím neznámý mladík lákal se staženými kalhotami a s pohlavním údem v ruce k sexu, odbyla jej, že by mohla být jeho matkou a navíc se blíží policie. Mladík utekl. Policie o případu informovala v pondělí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž oslovil ženu na Dvořákově ulici na autobusové zastávce u podniku Meopta. "Neměl žádný problém ji oslovit i přesto, že měl stažené kalhoty a v ruce držel svůj pohlavní úd. Poškozenou lákal na sex, ale ta mu řekla, že by mohla být jeho matkou a dále uvedla, že se k místu blíží policejní vozidlo. Muž se lekl a odešel ulicí Kabelíkova," popsala incident přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Podle policie ženu zaskočil mladík ve věku kolem dvaceti let, štíhlé postavy, vysoký asi 175 centimetrů. Podle popisu má krátké rezavé vlasy, v době pátečního incidentu měl na hlavě kšiltovku tmavé barvy, rifle a kostkovanou žlutočernou bundu. "Případ šetříme pro trestný čin výtržnictví," konstatovala Zajícová.

V Přerově se obnažuje i zhruba 50letý muž

Přerovští policisté pátrají již od loňského prosince také po jiném exhibicionistovi, který se na různých místech ve městě opakovaně obnažuje a s pohlavním údem v ruce obtěžuje zdejší ženy. V tomto případě jde o muže bílé pleti ve věku okolo 50 let, asi 170 až 180 cm vysoké zavalité postavy s vystouplým břichem. V obličeji má výraznější vrásky v okolí úst a očí.

Policie nabádá ženy, aby v případě jakéhokoliv kontaktu se zmíněnými exhibicionisty volaly na bezplatnou linku 158 nebo událost nahlásily na policejní služebně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám