Hlavní obsah

Mladíka v Ostravě odmrštilo auto ze silnice, nehodu nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Okolnosti tragické nehody vyšetřují policisté v Ostravě, kde ve středu večer zemřel 21letý muž po střetu s osobním autem u tramvajové zastávky v ulici Plzeňská. Kriminalisté případ prověřují jako usmrcení z nedbalosti a hledají další svědky nehody, kteří by mohli přispět k jejímu objasnění.

Foto: Policie ČR

Místo tragického střetu auta s chodcem v Ostravě

Článek

Nehoda se stala krátce před 19. hodinou na ulici Plzeňská v Ostravě-Zábřehu u tramvajové zastávky Hulvácká.

„Dvaapadesátiletý řidič vozidla Ford S-Max měl projíždět pravým jízdním pruhem ve směru od Ferony na Hrabůvku a z dosud nezjištěného důvodu srazil chodce,“ informovala ve čtvrtek o nehodě mluvčí policie Eva Michalíková.

Náraz mladíka podle mluvčí odhodil mimo silnici na trávu. Chodec utrpěl vážná zranění, kterým na místě podlehl.

Okolnosti nehody vyšetřují kriminalisté. Případ řeší jako podezření z usmrcení z nedbalosti. V souvislosti s prověřováním se obracejí na případné svědky, kteří byli v osudný moment na místě tragédie.

Chodec nepřežil střet s náklaďákem na Mladoboleslavsku

Krimi

„Také žádají všechny řidiče vozidel, kteří místem projížděli, a případně jejich vozidlo disponuje palubní kamerou, aby se obrátili na tísňovou linku 158,“ zmínila Michalíková.

Policisté žádají zejména řidiče auta značky Ford, který měl bezprostředně před nehodou předjíždět jiné osobní vozidlo.

Další svědky policie hledá mezi cestujícími tramvajové linky 17, kteří byli v době nehody na zastávce Hulvácká na cestě k zastávce Plzeňská. Mají se přihlásit na nejbližší policejní služebně, případně telefonovat na linku 158.

Police shání důležitého svědka tragické nehody na Třebíčsku, řidiče bílé fabie

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám