Hlavní obsah

Mladíka pohřešovaného na Pardubicku našli mrtvého v řece

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvaletice

Pohřešovaného 17letého mladíka z Přelouče na Pardubicku našli ve středu mrtvého v řece Labi ve zhruba deset kilometrů vzdálených Chvaleticích. Informoval o tom na sociální síti jeho bratr, který v předešlých týdnech organizoval rozsáhlé pátrání dobrovolníků. Policisté bez dalšího uvedli, že k určení totožnosti nalezeného těla nařídili pitvu.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na vývoj v pátrání ve středu večer upozornila pardubická mutace serveru Denik.cz, která citovala oznámení bratra hledaného mladíka. Ten uvedl, že tělo nalezli ve Chvaleticích v Labi.

„Je to pro celou rodinu obrovská rána, prosím vás, nechte nás se s tím v klidu vyrovnat,“ napsal sourozenec na Facebooku.

Mluvčí pardubické policie na dotaz ČTK bez dalších podrobností potvrdila, že v řece u Chvaletic bylo nalezeno tělo bez známek života, totožnost zemřelého ale ještě určí pitva.

Mladík se ztratil v pondělí 27. února v noci, byl v baru v Pražské ulici na narozeninové oslavě, po menší hádce odešel a od té doby ho už nikdo neviděl. Jeho bunda se našla u mostu zvaného Plyňák.

Následovala rozsáhlá pátrací akce, do které se zapojilo množství dobrovolníků i soukromý vrtulník.

Na Břeclavsku našli kostru seniora. Byl čtyři roky nezvěstný

Krimi

Pohřešovanou těhotnou ženu našli mrtvou

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám