Hlavní obsah

Pohřešovanou těhotnou ženu našli mrtvou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Českolipská policie našla 25letou těhotnou ženu, která měla krátce před porodem. Byla nalezena bez známek života u České Lípy. Žena byla dva dny nezvěstná.

Foto: Policie ČR

Pátrání po pohřešované ženě

Článek

„Pátrání po pohřešované ženě odvoláváme. Dnes její tělo bez známek života krátce před 15. hodinou objevil v přírodním terénu u České Lípy psovod se služebním psem v průběhu naší pátrací akce,“ uvedla odpoledne mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se na její smrti podílela druhá osoba. Policie však nařídila soudní pitvu.

Policie při vyhlášení pátrání uvedla, že jde o ženu mongolské národnosti, která je nezvěstná od středy. Žena odešla vpodvečer na procházku a manželovi, který je doma s 16měsíčním dítětem, se neozvala.

Manžel se ji nejprve snažil najít sám, ve čtvrtek se následně obrátil na policii. Rodit měla podle policistů za dva týdny. „Důvod jejího zmizení manžel nechápe, před odchodem pohřešované podle něj k žádné hádce mezi manžely nedošlo. Pohřešovaná žena prý ráda navštěvovala přírodní areál v Dubici (bývalé koupaliště) v České Lípě,“ uvedla ráno policie.

U bankomatu v České Lípě našli psíka mývalovitého

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám