Hlavní obsah

Mladík z Brna vlekl ženu po zemi za krk. Ta pak tvrdila, že jen spadla ze schodů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Podchod pod brněnským hlavním nádražím je místem, kde se zejména v noci není radno jen tak procházet. Často zde totiž dochází k nejrůznějším incidentům, což jen potvrdila noc na středu, kdy si pracovníci kamerového centra všimli mladého muže vlekoucího na šále po zemi zmítající se ženu. Rychlý zákrok strážníků pak celou potyčku ukončil.

RvačkaVideo: MP Brno

 
Článek

„Muž během zápolení ženě kolem krku omotal šálu a silně za ni tahal. Se vzpouzející se čtyřicátnicí několikrát nevybíravě udeřil o zem,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

„Hlídky městské policie však byly na místě během desítek sekund a třiadvacetiletému mladíkovi v napadání jeho známé rychle zabránily,“ dodal.

Muž se těšil na sex v Brně. Místo toho z něj chtěli hromotluci vymlátit peníze

Krimi

Strážníci zjistili, že žena měla na obličeji podlitinu, stejné zranění měl i mladík. Protože žena netušila, že celý incident byl zaznamenán kamerami, tak se neostýchala tvrdit, že jen spadla ze schodů.

Mladík zase odmítal zůstat na místě a jednoho ze strážníků chtěl i odstrčit, proto skončil v poutech. „Oba aktéři odmítali incident vysvětlit a nepřijali ani opakované nabídky na přivolání zdravotníků,“ dodal mluvčí.

Foto: MP Brno

Rvačka v brněnském podchodu u hlavního nádraží

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám