Hlavní obsah

Mladík v audi se proháněl po sjezdovce na Českokrumlovsku, trefil sloup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ski areál Chmelná

Osmnáctiletý mladík v audi se proháněl na sjezdovce ve Ski areálu Chmelná na Českokrumlovsku. Nakonec nezvládl řízení, dostal smyk a narazil do sloupu u lanovky. Policistům pak vysvětloval, že jej zmátla navigace.

Foto: Policie ČR, Novinky

Na autě byla škoda za asi dva miliony korun.

Článek

Naštěstí se tato neobvyklá nehoda, k níž došlo už minulý týden ve čtvrtek, obešla bez zranění. „Mladík tvrdil, že jej na sjezdovku vyhnala navigace a prý mu na jízdě po svahu nepřišlo vůbec nic divného,“ sdělil ve středu Novinkám mluvčí českokrumlovské policie Miroslav Šupík s tím, že případ policisté nadále nevyšetřují.

„Nejednalo se o dopravní nehodu, protože ke srážce nedošlo na pozemní komunikaci,“ vysvětlil policejní mluvčí s tím, že mladík po nehodě nenadýchal alkohol.

Foto: Policie ČR, Novinky

Mladík v audi trefil sloup v lyžařském areálu.

Policisté tedy případ pouze zaevidovali a předají jej na vyžádání pojišťovně. Je možné, že podklady budou kvůli vysoké škodě později použity i při občanskoprávním soudním řízení.

Při srážce totiž vznikla na voze Audi škoda za asi dva miliony korun a na sloupu asi sto tisíc korun.

Mladík v audi na Budějovicku předjížděl před horizontem, při čelní srážce zemřel člověk

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám