Hlavní obsah

Mladík v audi na Budějovicku předjížděl před horizontem, při čelní srážce zemřel člověk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třeboň
Aktualizováno

Při čelní srážce na silnici I/34 u Vranína na Budějovicku nedaleko Třeboně zemřel v úterý odpoledne jeden člověk. Nehodu zřejmě zavinil mladý řidič audi, který začal předjíždět před horizontem a nestihl se zařadit před auto ve svém pruhu, které bylo také nabourané. Záchranáři převáželi do nemocnic další tři zraněné osoby.

Smrtelná nehoda na BudějovickuVideo: PF, Novinky

 
Článek

„Podle prvních informací se jednalo o nesprávné předjíždění před horizontem,“ potvrdila mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová. Později upřesnila, že předjížděl mladý řidič ve voze audi a čelně narazil do protijedoucí škody.

Foto: PF, Novinky

Smrtelná nehoda na Budějovicku

Mluvčí jihočeských zdravotních záchranářů Zuzana Fajtlová uvedla, že řidič jednoho z vozidel utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel ještě před příjezdem záchranářů.

„Jeho spolujezdkyni jsme po poskytnutí akutní péče letecky transportovali do českobudějovické nemocnice s poraněním hrudníku. Zůstala ve voze zaklíněna a bylo nutné její vyproštění,“ upozornila Fajtlová.

Foto: ZZS JK, Novinky

U nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému

Zmínila, že řidička z dalšího vozu utrpěla podle prvních informací lehčí zranění ruky a záchranáři ji převezli do českobudějovické nemocnice.

„Tam jsme přepravili i čtvrtého účastníka nehody, který utrpěl poranění v oblasti trupu,“ doplnila mluvčí záchranářů. Příčiny nehody vyšetřují dopravní policisté.

Policisté hledají svědky smrtelné havárie na Jindřichohradecku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám