Hlavní obsah

Mladá žena zemřela při nehodě na nájezdu na D1 u Brna

Brno
Aktualizováno

K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu nad ránem na brněnském přivaděči k dálnici D1 na 204. kilometru ve směru na Ostravu. Havarovalo tam osobní auto, v němž jeli tři lidé, bohužel mladá žena nehodu nepřežila. Výjezd z Brna na dálnici směrem z Ostravské ulice je uzavřen, záchranné složky zabraly i jeden pruh na dálnici D1.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Dnes brzy ráno vyslalo naše operační středisko k nehodě na dálnici D1 u Šlapanic lékaře v setkávacím systému, dvě záchranářské posádky a inspektora provozu. Na místě, ještě před naším příjezdem, zemřela mladá žena, utrpěla zranění neslučitelná se životem, už jsme jí nemohli pomoci,“ popsala mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Žena spadla v Trnavě pod rozjíždějící se vlak, jako zázrakem vyvázla bez zranění

Zahraniční

„V péči jsme měli další dva účastníky nehody, oba mladé muže jsme ošetřili a k vyloučení vážnějších zranění jsme je převezli na urgentní příjmy obou brněnských fakultních nemocnic,“ dodala.

„Co bylo příčinou nehody nyní zjišťují na místě policisté. Proto je také místo nehody uzavřené,“ dodal mluvčí jihomoravské policie Petr Vala. Policie řidiče směřuje na objízdnou trasu, při výjezdu z Brna se tak připojují se na dálnici až na 207. exitu Rohlenka.

Při srážce dvou aut na Přerovsku zemřel řidič, žena je vážně zraněna

Krimi

Policisté při vyšetřování nehody žádají o pomoc řidiče, kteří místem v době havárie projížděli a všimli si jízdy modrého Fordu Mondeo staršího typu. „Prosíme ty, kteří nehodu viděli, kteří třeba i jen projížděli okolo ještě před příjezdem záchranných složek, aby se nám ozvali na linku 158. Také bychom uvítali záběry z palubních kamer i těch řidičů, kteří jeli po ulici Ostravská směrem k dálnici v čase od 4:30 do 4:50 hodin,“ dodal mluvčí Vala.

Policie už na místě obnovila dopravu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám