Hlavní obsah

Při srážce dvou aut na Přerovsku zemřel řidič, žena je vážně zraněna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horní Moštěnice

Řidič osobního auta zemřel ve čtvrtek vpodvečer při nehodě dvou vozidel u Horní Moštěnice na Přerovsku, druhá řidička utrpěla vážná zranění. Silnice I/55 je kvůli nehodě nyní uzavřena, dopravu policie odklání, informovala přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Článek

Nehoda se stala po 18:00 v katastru obce Horní Moštěnice na silnici I/55.

„Došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel a úmrtí jednoho z řidičů. Řidička druhého vozidla utrpěla vážná zranění a byla záchrannou službou převezena do Fakultní nemocnice Olomouc,” uvedla policejní mluvčí.

Komunikace je dočasně uzavřena, policisté na místě odklánějí dopravu přes obec Přestavlky.

Mladá žena zemřela při havárii aut na Prachaticku

Krimi

Mezi Horní Moštěnicí a Přestavlky se stala tragická nehoda také 6. prosince, kdy zemřel třiačtyřicetiletý řidič, jenž se svým osobním autem narazil do stromu. V prosinci se v kraji dosud staly dvě smrtelné nehody.

V listopadu zemřelo na silnicích pět lidí, na statistikách tragických nehod se tehdy významně podepsala nehoda čtyř osobních aut v polovině měsíce u olomoucké místní části Nemilany, která si nakonec vyžádala tři lidské životy.

Letošní čísla obětí dopravních nehod jsou již vyšší než za celý loňský rok, kdy na silnicích Olomouckého kraje zemřelo dohromady 23 lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám