Hlavní obsah

Místo objednaného telefonu dostal v balíčku brambory

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Divit se jistě nestačil 40letý muž z Ostravy, když rozbaloval na dobírku doručený balíček, v němž měl být mobilní telefon. Místo mobilu, který si objednal přes internet, zásilka obsahovala několik brambor. Případ šetří policie.

Foto: Novinky

Muž si objednal Nokii N8 za 6130 korun, běžně se přitom prodává kolem 10 000.

Článek

V neděli o tom informoval policejní mluvčí René Černohorský. Jak uvedl, muž si prostřednictvím internetového obchodu objednal mobilní telefon Nokia N8, přičemž zásilku si nechal doručit na adresu současného bydliště v Hlučíně. Dobírku mu pošta doručila v pátek odpoledne.

„Muž po zaplacení 6 130 korun a po rozbalení zásilky zjistil, že se uvnitř nacházejí pokrčené noviny a několik brambor,“ popsal mluvčí opavské policie.

Policisté případ šetří jako podvod. Jak dále řekl Černohorský, poštovní zásilku odeslal neznámý pachatel 19. dubna z neznámého místa. „Lidé by si při nakupování přes internet měli dávat pozor, ověřit si kontakty, a objednávat věci z ověřeného obchodu,“ upozornil.

Reklama

Výběr článků

Načítám