Hlavní obsah

Mercedes po nehodě v Liberci vytahoval z řeky jeřáb

Liberec

Při noční nehodě v Liberci skončil mladý řidič i se svým mercedesem v korytě Černé Nisy. Zraněný muž i jeho spolujezdec skončili v nemocnici, k vyproštění vozu si hasiči museli povolat jeřáb. O nehodě informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Foto: kraje Libereckého HZS, ČTK

Havarovaný vůz vytahoval z řeky jeřáb.

Článek

Nehoda se stala v neděli kolem 02:45. „Zatím neznámé vozidlo projíždělo po Kateřinské ulici ve směru od Rudolfova na Liberec, přičemž jeho řidič z nezjištěných důvodů přejel náhle vlevo do protisměru a ohrozil tak 21letého řidiče osobního vozidla značky Mercedes Benz a jeho spolujezdce, kteří jeli z Liberce na Rudolfov. Šofér mercedesu proto strhnul řízení vpravo, ve smyku naboural do veřejného osvětlení, a nakonec skončil v místní říčce Černé Nise, kam vozidlo dopadlo na bok,” popsala okolnosti nehody Baláková.

Řidič i jeho spolujezdec na předním sedadle utrpěli zranění. „Měli velké štěstí, nebyla nijak vážná, přesto jsme je dopravili na traumacentrum liberecké nemocnice,” řekl mluvčí zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Opilý řidič na Rakovnicku nezvládl zatáčku a srazil muže u kontejneru

Krimi

Způsobenou škodu odhadli policisté na místě na více než půl milionu korun.

„Dechová zkouška ukázala, že řidič mercedesu pod vlivem alkoholu nebyl. Po totožnosti neznámého řidiče, který posádku mercedesu ohrozil, pátráme. Veškeré informace, které nám při tom mohou pomoci, přijmeme na naší bezplatné tísňové lince 158 nebo můžete kontaktovat kteroukoliv služebnu Policie ČR,” doplnila Baláková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám