Hlavní obsah

Matka zřejmě pobodala dítě a pak skočila z okna

Právo, jog

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Matka skočila z okna a za chvíli do nemocnice přivezl otec její pobodanou dceru. Tak otřesný případ od čtvrtečního poledne vyšetřují policisté v Ostravě a hledají souvislosti obou tragédií. Jednatřicetiletá žena krátce před jedenáctou hodinou skočila z okna v sedmém poschodí panelového domu v Cholevově ulici v Ostravě-Hrabůvce.

Článek

"Po příjezdu lékařů nejevila známky života," uvedla severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

V domě nikdo nechápe, jak se něco takového mohlo stát. "Při vaření oběda jsem najednou slyšela křik. Vyhlédla jsem a před domem ležela pěkná blondýnečka, která tady chodila za svými rodiči. Jen se povídalo, že je v rozvodovém řízení," líčila jedna z obyvatelek domu.

O několik minut později se tragédie rozšířila o její sedmiletou dceru. "Na linku 158 bylo oznámeno z ostravské nemocnice, že jim bylo otcem přivezeno pobodané dítě," uvedla policejní mluvčí.

Jak sdělil mluvčí ostravské fakultní nemocnice Tomáš Oborný, dívenku přijali s bodným poraněním hrudníku. "Malá pacientka je po operaci a leží na oddělení pediatrické resuscitační a intenzivní péče. Její stav je velmi vážný, ale stabilizovaný," řekl mluvčí.

Podle neoficiálních informací byla rodina u druhé babičky v Krmelíně, obci nedaleko Ostravy. Když se otec vrátil z nákupu, našel doma pobodanou dívku a její matka už byla pryč. Žena se údajně před lety léčila ze schizofrenie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám