Hlavní obsah

Manželskou hádku na Chebsku slyšela celá ubytovna, muž ji ukončil nožem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až 18leté vězení hrozí 60letému muži podezřelému z pokusu o vraždu své o sedm let mladší manželky na ubytovně na Chebsku. Ženu měl vážně zranit nožem, když ji bodl několikrát do různých částí těla.

Pokus o vraždu na ChebskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v neděli kolem 14:00, předcházela tomu hlasitá hádka, kterou slyšeli ostatní lidé z ubytovny, načež zavolali policii.

„Po příjezdu policisté v ubytovně zadrželi muže a zdravotníci vážně zraněné ženě poskytli první pomoc. Následně byla převezena do nemocnice,“ informoval v úterý o případu mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Foto: Policie ČR

Pokus o vraždu na Chebsku

Spor mezi partnery měl vyvrcholit tím, že muž podle vyšetřovatelů ženu několikrát bodl nožem do různých částí těla. Podle policie ženu nechtěl jen zranit, ale měl v úmyslu ji usmrtit.

Kriminalisté muže obvinili z pokusu o vraždu a soud ho pak poslal do vazby. „V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na deset až 18 let,“ dodal Kopřiva.

Bodla mě. Ne, zranil se sám. Policie obvinila mladou ženu z pokusu o vraždu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám