Hlavní obsah

Bodla mě. Ne, zranil se sám. Policie obvinila mladou ženu z pokusu o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohelnice

Z pokusu o vraždu s trestní sazbou až dvacet let vězení obvinili kriminalisté 25letou ženu ze Šumperska, která podle vyšetřovatelů bodla svého o rok staršího přítele. Muž skončil zraněný v nemocnici, obviněnou poslal soud do vazby. Policii žena po zadržení tvrdila, že se její druh zranil sám.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal v sobotu krátce kolem třetí hodiny v noci v bytě v Mohelnici na Šumpersku. Policii přivolal 26letý muž s tím, že na něj nožem zaútočila jeho přítelkyně.

Policisté podezřelou na místě zadrželi a případ předali kriminalistům. Žena tvrdila, že se její přítel bodl nožem sám.

„Vyšetřovatelé pak zjistili, že muž a žena večer popíjeli alkoholické nápoje a přitom se pohádali. Muž následně odešel spát do ložnice. Na to čekala jeho přítelkyně. Vzala do ruky kuchyňský nůž a potmě vešla do ložnice. Přistoupila k posteli, kde ležel její přítel, a napadla jej ranou směřovanou do oblasti hrudníku. Poškozený se po započetí útoku začal aktivně bránit, nato se mu podařilo z bytu utéct a přivolat si lékařskou pomoc,“ sdělil Právu v pondělí policejní mluvčí Libor Hejtman.

Přivolaná záchranná služba převezla muže s bodnořezným a řezným zraněním do Fakultní nemocnice v Olomouci. „Z dosavadních poznatků vyplývá, že se ho rozhodla úmyslně zavraždit. Motivem činu byly zřejmě dlouhodobé spory mezi partnery. Žena nebyla v minulosti trestně stíhaná,“ dodal Hejtman.

Hádku dvou mužů na Frýdecko-Místecku ukončila střela do hlavy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám