Hlavní obsah

Lupiči ve večerce nestačily peníze, prodavačka mu vydala podpultové úspory

– Karviná
Právo, plk

Po lupiči, který v sobotu 28. prosince večer přepadl prodavačku večerky v Karviné a oloupil ji o několik tisícovek, pátrají policisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič s pistolí přepadl večerkuVideo: Policie ČR

 
Článek

K přepadení došlo kolem 21.15 hodin. „Neznámý a maskovaný pachatel vstoupil do objektu potravin v době, kdy byla obsluha v prodejně sama. Ihned u vstupu na ni namířil zbraň se slovy Peníze a pokynul zbraní směrem ke kase,“ popsala loupežné přepadení policejní mluvčí Karolína Bělunková.

Po otevření pokladny ukradl muž všechny bankovky. Protože s výší lupu nebyl zřejmě spokojen, řekl ženě, že je to málo. „Ta mu ukázala další místo pod pultem, odkud odcizil uložené peníze a z prodejny utekl,“ dodala.

Lupičem byl muž vyšší mohutnější postavy. Na hlavě měl kuklu s otvory pro oči a ústa, na nohou černé sportovní tenisky. V ruce držel pistoli, pravděpodobně stříbrné barvy. „Policie žádá občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k totožnosti muže, aby se obrátili na linku 158,“ uvedla Bělunková s tím, že pachateli loupeže hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám