Hlavní obsah

Lupič přepadl banku v centru Prahy s pistolí na kuličky

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jen napůl vydařenou loupež má za sebou muž, který je podezřelý, že v úterý přepadl banku v Praze na Novém Městě. Podle policie hrozil pistolí na přepážce pracovníkovi, který mu vydal několik desítek tisíc korun. Policie podezřelého dopadla krátce po činu.

Přepadení banky v PrazeVideo: Aktu.cz

 
Článek

Incident se stal v úterý krátce po 16:30 na pobočce jedné z bank v Ječné ulici na Novém Městě nedaleko Václavského náměstí.

Mluvčí policie Jan Daněk uvedl, že podezřelý muž přišel v maskování na pobočku a s pistolí v ruce vyžadoval peníze. Pracovník na přepážce mu vydal několik desítek tisíc korun. Muž pak utekl.

Policie zadržela podezřelého z přepadení banky v Ústí, za loupež už seděl

Krimi

„Nedaleko od této banky prováděli policisté z místního oddělení Nové Město hlídkovou službu, když si všimli v ulici v Na Rybníčku muže, který sbírá ze země bankovky a chová se podezřele,” popsal zásah mluvčí.

Podezřelý se dal na útěk, jakmile viděl policisty, hlídka ho ale po pár metrech zadržela. Našla se u něj ukradená hotovost a pistole.

Muž hrozil výbuchem v brněnské bance, odnesl si desítky tisíc

Krimi

„Ještě na místě se k přepadení banky doznal. Osmatřicetiletý cizinec skončil na policejním oddělení pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi,” dodal Daněk s tím, že zbraň nalezená u muže byla pistole na kuličky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám