Hlavní obsah

Lupič hrozil bombou v bance, dopadnout ho pomohli čtenáři Novinek

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalistům se podařilo dopadnout lupiče, který na začátku března vyloupil banku na Praze 8. Hrozil přitom odpálením výbušniny a svůj obličej vystavil kamerám. Přesto se ho ale v prvních dnech nedařilo dopadnout. Pomohli až čtenáři Novinek.

Foto: Policie ČR

Zadržený muž na služebně policie

Článek

„Ve čtvrtek ráno se kriminalistům podařilo podezřelého zadržet v místě bydliště v Praze – východ. Třiačtyřicetiletý muž skončil v budově krajského ředitelství, kde ho vyšetřovatel obvinil ze spáchání trestného činu loupeže, za což mu v případě odsouzení hrozí až dvanáctileté vězení,“ informovala Novinky mluvčí policie Jana Rösslerová.

Obličej lupiče při akci velmi důkladně zaznamenaly kamery a po zveřejnění ho poznal některý čtenář Novinek, který své poznatky předal policistům, řekla Novinkám Rösslerová.

Muž se k činu přiznal a sdělil, že uloupené peníze už nemá, použil je na zaplacení části dluhu.

Zloděj při loupeži v bance hrozil výbušninouVideo: Policie ČR

Loupež se odehrála 5. března v Praze - Ládví, kdy lupič vstoupil do tamní banky s tím, že chce určitou peněžní částku. Pokladní přitom vyhrožoval odpálením bomby. Muž dostal několik desítek tisíc korun a utekl.

Foto: Policie ČR

Muž při loupeži, jeho obličej ale musel být po dopadení rozmazán

Reklama

Výběr článků

Načítám