Hlavní obsah

Kvůli vážné nehodě odklonila policie provoz ze silnice R7

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buštěhrad
Aktualizováno

Vážná dopravní nehoda se stala před devátou hodinou na rychlostní silnici R7 mezi Prahou a Slaným směrem na metropoli. U obce Makotřasy na Kladensku havarovalo několik vozů, na silnici přistával vrtulník záchranářů.

Článek

Nehoda se stala na šestém kilometru směrem na Prahu. Při nehodě osobních vozů a dodávky zemřela pětašedesátiletá žena. Další dva lidé byli těžce zraněni, což potvrdila policie.

Na silnici přistával vrtulník záchranné služby, proto museli dopravní policisté dopravu odklonit mimo rychlostní silnici přes obec Makotřasy. Přesto se za nehodou vytvořila dlouhá kolona.

Sedmašedesátiletého řidiče osobního vozu transportoval vrtulník do pražské nemocnice, šestačtyřicetiletá spolujezdkyně skončila v kladenské nemocnici.

Podle policistů zřejmě řidič dodávky narazil do osobního vozu v koloně stojících vozidel. Po nárazu bylo auto odhozeno na další vůz. Provoz byl odkloněn asi dvě hodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám