Hlavní obsah

Kus ledu z náklaďáku prorazil u Brna čelní sklo u BMW, řidič skončil se zraněným obličejem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na pondělní ráno bude chtít určitě rychle zapomenout řidič BMW, který projížděl starou silnicí vedle dálnice D1 u obce Troubsko na Brněnsku. Do čelního skla jeho auta totiž narazil velký kus ledu uvolněný z projíždějícího nákladního auta. Řidiče osobního auta transportovali záchranáři do nemocnice, po řidiči nákladního auta nyní pátrá policie.

Foto: HZS Jihomoravského kraje, Novinky

Kus ledu prorazil čelní sklo BMW a zranil řidiče

Článek

„Pacient středního věku utrpěl poranění v oblasti obličeje, po ošetření jej zdravotníci převezli k další péči do Fakultní nemocnice Brno,“ uvedli záchranáři.

Na místě zasahovali i hasiči, kteří se postarali o zajištění místa nehody. „Hasiči poskytli zraněnému muži první pomoc do příjezdu záchranné služby. Vzhledem k tomu, že se jednalo o cizince, pomohl jeden z našich příslušníků také s překladem do českého jazyka,“ informovali.

Policisté nyní pátrají po řidiči nákladního vozu. Ten si zřejmě ani nevšiml, co kus ledu způsobil.

„Při vyšetřování nehody by pro nás byli důležití svědci, kteří mohli nehodu zahlédnout a kteří dnes ráno mezi devátou a půl desátou projížděli po silnici mezi Veselkou a brněnskou částí Bosonohy. Uvítali bychom i záběry z palubních kamer,“ řekl policejní mluvčí David Chaloupka s tím, že případní svědci se mohou ozvat na linku 158.

Náraz do železničního mostu roztrhal náklaďák v Hradci Králové

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám