Hlavní obsah

Kulínský má zřejmě na svědomí dalších 16 dívek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policie obvinila sbormistra Bambini di Praga Bohumila Kulínského z pohlavního zneužívání dalších šestnácti bývalých sboristek. Celkem už tak čelí obvinění ze sexuálních kontaktů s pětadvaceti dívkami. Rozšíření obvinění bylo Kulínskému v pondělí doručeno do věznice.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Sjezdovku Horal ve Ski areálu Razula pokryl v pondělí první sníh, podle vlekařů ale ještě roztaje.

Článek

Nové případy se podle státní zástupkyně Blanky Valsamisové týkají žen, které jsou už v současné době dospělé.

Policie dosud vyslechla asi stovku bývalých členek sboru a s výslechy stále není u konce. "Není vyloučeno, že se obvinění ještě bude rozšiřovat," uvedla Valsamisová.

Sexuální aféry sbormistra Bohumila Kulínského údajně trvají už od 80. let. Na zájezdech a soustředěních měl sboristky různě osahávat a policie prověřuje i možnost pohlavního styku s dívkami pod patnáct let.

Na počátku celé kauzy bylo trestní oznámení nynějšího manžela bývalé Kulínského manželky. Poté policie nasadila odposlechy. V listopadu 2004 byl Kulínský zadržen a od té doby je ve vazbě. I když žádal o propuštění, soud mu nevyhověl. Kulínský zatím všechna obvinění odmítá.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám