Hlavní obsah

Kriminalisté pátrají po dalším chlípníkovi z metra

– Praha

Již druhého muže, který v pražském metru masturboval před ženou, hledají kriminalisté. Mladá žena si muže tentokrát natočila a zbavila se ho trikem, kdy předstírala, že vystupuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena před zvrhlíkem nakonec ujelaVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal na lince C 29. září ráno. Sedmadvacetiletá žena cestovala na Prosek, když ve stanici Muzeum přistoupil asi 30letý muž. Sedl si naproti přes uličku a čekal, než se metro rozjelo.

„Následně se pustil do akce. Rozepl poklopec, vystavil na odiv svůj penis a začal se ukájet. Při tom se navíc tvářil, jako že on nic,“ uvedl mluvčí policie Tomáš Hulan.

Žena se ho snažila ignorovat a na Proseku chtěla vystoupit. Postavila se ke dveřím a zvrhlík okamžitě přispěchal za ní. „Žena vytušila nebezpečí a po zastavení soupravy a otevření dveří udělala jednoduchý úhybný manévr. Nechala dotyčného vystoupit jako prvního, ale sama zůstala stát ve vagónu,“ vylíčil Hulan.

Erotik zůstal sám

Zmatený muž vystoupil a když zjistil, že žena vagón metra neopustila, bylo už pozdě. Dveře se zavřely a souprava začala odjíždět. „Zhrzený erotik se pouze zmohl na to, že popoběhl s odjíždějící soupravou a zoufale při tom klepal na okno vagónu, za kterým stála vyděšená žena,“ pokračoval mluvčí policie. Vzápětí žena spěchala na policii.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž z metra

Mužům zákona kromě popisu celé události dala také video, které pořídila a kde je muž zachycený přímo v akci. I přes dostatek obrázků se policistům ale dosud zvrhlíka nepodařilo dopadnout a prosí o pomoc veřejnost. Informace o muži přijme linka 158.

„Zároveň také prosíme ženy a dívky, které mají s hledaným stejnou nebo podobnou zkušenost, aby se také přihlásily policistům. Ti se totiž důvodně domnívají, že tento muž má takových situací na svědomí mnohem víc,“ uvedl Hulan.

Za trestný čin výtržnictví neznámému hrozí dva roky za mřížemi.

Podobnou scénu zažila i 19letá dívka začátkem října mezi stanicemi Jiřího z Poděbrad a Želivského. Přistoupil k ní dosud hledaný muž a začal před ní onanovat. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám